24 Tetor, ora 17:30-20:00

Dy seminare me ekspertë me famë botërore: Ralf Juhre – Trajner Biznesesh, dhe Profesori i Shquar dhe Investitori, Prabhu Guptara.

SEMINARI I: Sekreti i Autoritetit të Natyrshëm në Lidership - Ralf Juhre
Biznesmenët dhe menaxherët punojnë shumë për të ngritur një ekip besnik por shpesh pa sukses. Udhëheqësit krijojnë strategji, vizion, objektiva dhe struktura por rezultatet nuk arrihen sepse ndjekësit nuk kanë besim tek udhëheqësi dhe nuk i ndjekin me besnikëri. Ralf Juhre do t’ju ndihmojë të përmirësoni autoritetin tuaj si udhëheqës dhe të siguroni ndjekës të përkushtuar në biznesin apo ekipin tuaj, të ndryshoni kulturën, ta rienergjizoni dhe ta bëni kompaninë tuaj efektive.

SEMINARI II: Trende Globale dhe e Ardhmja e Shqipërisë- Si t’i Përdorësh për një Biznes të Suksesshëm - Prof. Prabhu Guptara
I mirënjohur si Profesor, studiues, CEO, këshillues apo anëtar bordesh, me inteligjencën, ndjeshmërinë, intuitën, vëmendjen ndaj detajit, me thellësinë dhe gjerësinë e analizës së tij, Prabhu paraqet koncepte të vështira në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t’u mbajtur mend. Ai do të prezantojë analizën e tij se si të përdorni trendet globale dhe përfundimet e studimit të tij mbi ekonominë dhe biznesin në Shqipëri, për të siguruar sukses për biznesin tuaj.

Në fund të takimit do të kemi mundësi të kalojmë kohë në kafe me folësit dhe një ekip biznesmenësh nga SHBA.

25 Tetor, ora 17:30-19:30

Panel me Ralf Juhre dhe Prof. Prabhu Guptara dhe Pyetje & Përgjigje

Folësit do të flasin për parimet mbi të cilat bazojnë suksesin e tyre dhe vendin që ka besimi në jetën e tyre personale dhe profesionale.

Dërgojuni një pyetje folësve!

Prabhu Guptara

Prabhu Guptara - portrait

 

Prabhu is an investor who also helps Boards of companies worldwide with strategic, structural, operational and market-related issues. 

Born (1949) and educated in India, he was based for three years in Scotland, for 16 years in England, and has, since 1995, lived and worked in Switzerland. He served on the International Board of Advisors of London Business School; and now serves on the Management Board of the Institute of Management, St Gallen University, Switzerland.

He has been Visiting Professor or has lectured by invitation at universities in India, Singapore, Taiwan, Korea, Japan, Argentina, the USA, UK and several other countries in Europe – most recently, the Universities of Cambridge and Oxford in the U.K., and at the National University of Singapore.

For 15 years, he had the unique job of working with people throughout the world to identify new ideas that might bring value to one of the largest banks in the world. This included running Think Tanks on a wide variety of market and global issues, and managing the Distinguished Speaker Series.

He is Honorary Chairman of the Career Innovation Company in the UK, and is or has been a Freeman of the City of London, and of the Worshipful Company of Information Technologists, and Chartered Fellow of the Chartered Institute of Personnel and Development; Fellow of the

Institute of Directors, of the Royal Commonwealth Society, and of the Royal Society for the Encouragement of the Arts Commerce and Manufactures. He is a Member of the International Advisory Council of Development Alternatives, India; and was a Member of the International Advisory Panel for the Tomorrow's Global Company Report by Tomorrow’s Company, UK. Earlier roles include a Governor of the Polytechnic of Central London (now the University of Westminster), Member of the Council of the British Institute of Management, of the International Federation of Training & Development Organisations (IFTDO), of the Association for Management Education and Development (UK), of the South East Regional Council of the Confederation of British Industry.

Widely featured in the press and media, and an invited speaker at Business Schools, Universities, Rotary and other professional clubs, he is a moderator for international business conferences, a consultant to company Boards, and an independent non-executive Director.

Ralf Juhre

Ralf Juhre is your expert in THINKING OUT OF THE BOX - releasing mental BLOCKADES in organizations and personal mindsets. He is specialist in CHANGE of PARADIGMS.

The successful speaker and trainer since more than 20 years UNMASKS destructive BEHAVIOUR PATTERNS in organizations and helps them to CHANGE to constructive behavior patterns.

Father of 3 children and founder of several profit and nonprofit organizations and Managing Director of an international working, training and consulting agency. He studied economics and educational science and specialized on culture change, leadership change and organizational development. He is author of several management books, musician and composer. In his leisure time he is president of a family services association.

Forma Q&A

Dërgojuani pyetjet tuaja folësve! Dhe mos harroni të vini dhe degjoni përgjigjet!

Leave a Reply