Kohë Shoqërore

Kinemaja e Sotmërisë

I urryer dhe i tradhtuar nga vëllezërit e tij, Brejdi Grej u dëbua nga ferma e familjes dhe nis një jetë të re në Dallas, Texas. Me një punë të mirë dhe me një romancë premtuese duket se ditët më të mira janë afër deri sa Brejdi akuzohet për një krim që nuk e ka bërë.

 
Bazuar në një histori të vërtetë.

Filmin mund ta shikoni duke klikuar mbi titull - STINA GRI  

 

 

 

Leave a Reply