Seminar në Nëntor

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 08/11/2017
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Instituti Jeta e Re

Categories No Categories


Date  8 Nëntor, ora 18:00 – IJR, godina prapa TVSH-së

 Tema e Seminarit: Inteligjenca Emocionale “Menaxhimi i Emocioneve” 

 

Inteligjenca Emocionale na ndihmon si të bëhemi të vetëdijshëm dhe të menaxhojmë emocionet tona për

një performancë sa më të lartë në marrdhënie dhe në punë.  Na ndihmonë si të merremi me emocionet në mënyrë të tillë që ato të na ndihmojnë dhe jo pengojnë në ndjekjen e synimeve dhe suksesit tonë.

David Ginn,

Davidi është diplomuar në kolegjin Wheaton në Chicago. Ai ka jetuar në Europë që në vitin 1992. Ai ka jetuar 11 vjet në Rumani dhe 14 vjet në Hungari.

Davidi 15 vite më përpara ka filluar të prezantojë temën e Inteligjencës Emocionale (EQ) me studentët e Universiteteve. Ai ka punuar me studentët e universiteteve dhe biznesmen duke dhënë seminare mbi EQ në Moscow, Sofia, Belgrade, Bucuresti, Cluj, Budapest, Chisinau, Timisoara, Brasov, Tirana, Sarajevo, Zagreb, Split, Bourgas, & Varna.

Në çdo qytet apo universitet Ai ka gjetur njerëz të interesuar mbi temën e EQ. Praktikimi i të cilës është i pafumdëm.

 

Davidi është specialist për Komunikimin, ai punon për “Jeta e Re Europa Lindore”.


Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen me email në: iniciativa.sotmeria@gmail.com

Hyrja falas. Për shkak të numrit të kufizuar të vendeve jeni të lutur të rezervoni vendin tuaj duke ardhur para orës 18:00. Faleminderit për mirëkuptimin!

Leave a Reply