Seminar Mujor për Profesionistë

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 07/06/2017
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Instituti Jeta e Re

Categories


Karakteristikat e një Udhëheqësi të Madh

Paul Johnson ka qenë Presidenti i dyqanit të librave Johnson në Springfield, Massachusett. Ai ishte brezi i katërt në familjen e tij që drejtoi firmën e cila ka pasur 75 punonjës dhe disa godina të pasurive të paluajtshme. Në 1999, Paul u vendos në Greenville në Karolinën e Veriut si një konsulent dhe specialist biznesi në zhvillimin e drejtuesve. Në 2006 Paul dhe gruaja e tij Suzana filluan të punojnë në Europën Lindore, duke jetuar në Poloni. Në Mars të këtij viti ata erdhën të jetojnë në Tiranë.
Paul dhe Suzana kanë 4 fëmijë të rritur dhe 4 nipër dhe mbesa.

Data: 7 Qershor
Ora: 18:00
Vendi: Instituti Jeta e Re, mbrapa TVSH
Hyrje: Falas

Leave a Reply