Kush Jam Unë Sot? – Seminar Mujor për Profesionistë

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 19/04/2017
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Instituti Jeta e Re

Categories


Who Am I Today?

Kriza Moderne e Identitetit

Glyn Harrison – ish profesor i universitetit të Bristolit në Britaninë e Madhe, ka drejtuar departamentin e Psikologji – Psikiatrisë. Fushat e tij të kërkimit shkencor përfshijnë studimet mbi devijimet psikogjike, psikozat, vlerësim e kujdesit parësor dhe epidemologjinë.

Ai ka qenë president i federatës së Epidemologjisë psikiatrike. Tani ai shërben si një folës dhe akademik në fushat e psikologjisë dhe besimit, neuroshkencës dhe psikiatrisë.

Dr Glynn ka folur në disa universitete në Britaninë e Madhe, Gjermani, Finladë, Danimarkë etj.

Leave a Reply