Zhvilimi i një Kariere të Suksesshme

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 15/03/2017
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Instituti Jeta e Re

Categories


Iniciativa “Sotmëria” organizon seminarin me temë
“Zhvillimi i një karriere të sukseshme
dhe ndërtimi i një skuadre të fortë”.

Folësi: Paul Henry – Ish Drejtor Finance
në Korporatën Kimberly-Clark.

Paul S. Henri, ish drejtor Finance në Korportën “Kimberly -Clark”. Ai ka shërbyer per dy vite si drejtor i “Global Finance Talent”, ku ishte pergjegjës për rekrutimin dhe zhvillimin e organizatave financiare. Për 10 vjet, Paul ka punuar si Drejtor Finance i Korporatës së Analizës Strategjike dhe ishte përgjegjës për analizën financiare, lehtësimin e planit strategjik të blerjeve dhe shitjeve të aksioneve. Paul gjithashtu kaloi 10 vjet si Drejtor i Kimberly-Clark i lidhjeve të biznesit me konsumatorin në Amerikën Veriore. Tema mbi të cilat preferon të flas janë ato të Lidershipit. Gjithashtu, ka shumë dëshirë të trajnojë mentorojë dhe të ndihmojë në proçesin e planifikimit strategjik.

Regjistrohuni në Facebook: https://www.facebook.com/events/1865191053718889/

Data: 15 Mars
Ora: 18:00
Vendi: Kati i 3-të tek “Instituti Jeta e Re”, prapa TVSH-së

 

Leave a Reply