Seminar Mujor për Profesionistë

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 11/01/2017
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Instituti Jeta e Re

Categories


Iniciativa “Sotmëria” organizon video seminarin me ekspertin dhe autorin me famë botërore: Patrick Lencioni – Autor dhe Konsulent Biznesi. Sipas “Wall Street Journal” një nga folësit më të kërkuar në Amerikë.
E Mërkurë, Datë 11 Janar,
Ora 18:00,
Vendi: kati I 3-të tek “Instituti Jeta e Re”, prapa TVSH

SEMINARI: LOJTARI IDEAL I EKIPIT

Tre Virtytet e Lojtarit Kur Mungojnë Virtytet Zhvillimi i Virtyteve Punësimi i Lojtarëve të Ekipit Epokë e Lavdishme e Udhëheqësisë BIO e Patrik Lencioni. Autor Biznesi. Themelues dhe President i Grupi i Tryezës (The Table Group). Autor i dhjetë librave biznesi me mbi tre million kopje të shitura, ku përfshihen i përkthyeri në shqip “5 Mangësitë e Një Ekipi” dhe “Avantazhi”. Firma e tij e konsulencës organizative, Grupi i Tryezës, këshillon klientët me ide, produkte dhe shërbime për përmirësimin e punës në ekip, qartësinë dhe efektivitetin e të punësuarve. Patrik ka shkruar ose dhe shkrimet e tij jan publikuar për: Harvard Business Review, Inc., Fortune, Fast Company, USA Today, The Wall Street Journal dhe BusinessWeek. Si një Udhëheqës Patrik kalon kohë duke shkruajtur libra dhe artikuj që lidhen me Udhëheqësinë dhe Organizata të Shëndëtshme, duke i folur audiencave të interesuara në këto tema dhe duke konsultuar Udhëheqës të tjerë dhe skuadrat e tyre. Përveç themelimit të Grupi i Tryezës, Patrik ka punuar dhe për: Bain & Company, Oracle Corporation dhe Sybase.

Leave a Reply