Koha Shoqerore – Kinemaja e Sotmerisë

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 25/01/2017
6:00 pm - 8:00 pm

Categories


Filmi “Stina Gri”

I urryer dhe i tradhtuar nga vëllezërit e tij, Brejdi Grej detyrohet të largohet nga ferma e familjes së tij dhe fillon një jetë të re në Dallas, Texas. Punesohet dhe është duke kërkuar dashurinë. Dite më të mira duken se po vijnë, deri sa akuzohet gabimisht. Bazuar në një histori të vërtetë.

 

Ejani që ta shikojmë bashkë!

Vendi:
Instituti “Instituti Jeta e Re”

Data & Ora: E Mërkurë, 25.01.2017 18:00

Hyrja: Falas