Festa e Krishtëlindjes

Festojmë së Bashku

Festa e Krishtlindjeve është një nga kremtimet më të rëndësishme në kalendarin e festave të krishtera. Ajo kremtohet dhe festohet çdo datë 25 dhjetor dhe në të kujtohet lindja e shpëtimtarit Jezus Krisht. Dhurata, ushqime të shumëllojshme, e gjithë familja e mbledhur rreth tavolinës duke ndarë urime dhe mesazhet për vit të mbarë e më të mirë. Një feste e mirëfillte me frymen e vërtetë të krishtëlindjes ku cdonjëri prej pjesëmarrësve shijoi atmosferën festive. Provuam zërin duke kënduar këngë te ndryshme ne karaoke, lojra me quize, dhurata dhe kërcime. Festuam dhe shijuam shoqërinë e njëri-tjetrit.

Leave a Reply