Seminar Mujor për Profesionistë

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 10/05/2017
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Instituti Jeta e Re

Categories


Altin Zefi ka kryer studimet e larta në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” për “Administrim Biznesi”.
Altini është duke ndjekur PHD pranë Universitetit Europian të Tiranës gjithashtu është dhe pedagog pranë UET.
Disa prej aftësive të tij janë Financat, Kontabiliteti, Menaxhimi, Organizim dhe motivim i vullnetarëve apo të punësuarve, aftësi për të punuar në skuadër etj.
Aktualisht ai është Drejtor i Financave, Partneriteteve, Zyrës Legale dhe Logjistikës pranë Instituti Jeta e Re.
Altini ka pasur role drejtuese pranë pranë Instituti Jeta e Re në Kosovë dhe Tiranë.

JO STUDENTET

Ku: Instituti “Jeta e Re” mbrapa TVSH
Kur: Të Mërkurren, 10 Maj, ora 18:00
Hyrje: FALAS

Bej “going” ketu: https://www.facebook.com/events/1794458867534806/?active_tab=about

Leave a Reply