Seminar Mujor për Profesionistë

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 09/11/2016
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Instituti Jeta e Re

Categories


Sotmëria Profesionistët prezanton një seminar me tema veçantë:

Si të jetosh një jetë me prioritete

dr-michael-green

Dr. Michael Green

Dr. Michael Green zotëron dy doktoratura si dhe diploma të klasit të parë nga Universiteti i Oksfordit në Studimet Klasike dhe nga Universiteti i Kembrixhit në Studimet Teologjike. Dr. Green është folës ndërkombëtar shumë i kërkuar, i ftuar rregullisht në programe në TV dhe radio. Lektor në universitetin e Oksfordit, në Londër, në Notingham, si dhe ka qenë Profesor në Regent College në Vankuver, Kanada. Ka një përvojë të pasur si profesor dhe debatues në universitete, mendja e tij e ndriçuar automatikisht punon për të gjetur prova të besueshme për t’ia servirur lexuesit.

 

Data: 9/Nëntorë
Ora: 18:00
Vendi: Salla e madhe e “Instituti Jeta e Re”, prapa TVSH.

Leave a Reply